De sterrenwandelaar

De sterrenwandelaar

De sterrenwandelaar is een bundel teksten in de ‘taal van de nieuwe tijd’. Het is hier en nu dat de mens zich zijn hoge, oorspronkelijke staat herinneren mag.

De mens is vergeten dat hij een kosmisch wezen is en drager van een onmetelijk bewustzijn. Als de mens zijn blik naar binnen richt, ontdekt hij dat hij drager is van een vonkenregen.

Nadat hij zijn eigen illusies van zich afgeworpen heeft, kan hij doen waarvoor hij gekomen is: een sterrenwandelaar zijn tussen hemel en aarde.

"Het is tijd voor de nieuwe mensheid, voor de mens die zijn ware potentie in vervulling doet gaan. Het is tijd voor de mens die zijn grootsheid omarmt en zich volledig in verbinding stelt met het levende licht dat in zijn aderen stroomt als een daverende, bruisende lichtzee. Het is tijd dat we gezamenlijk de bladzijde omslaan."

Over Simon

Simon Slijkhuis (1978) is leraar en schrijver. Vanwege een sterke belangstelling voor spirituele bewustwording leefde hij drie jaar in een klooster. Hij bestudeerde mystieke teksten van onder andere Hildegard van Bingen en Aelred van Rievaulx. Inmiddels is Simon actief als schrijver en spreker en heeft hij 2 boeken gepubliceerd.

Specificaties

Boek De sterrenwandelaar

Titel: De sterrenwandelaar
ISBN: 9789464871869
Verschijningsdatum: mei 2024

Bindwijze: paperback / softback
Afmetingen: 203 x 134 x 15 mm
Aantal pagina's: 135

Uitgegeven door: Uitgeverij Aspekt
Prijs: 25 euro (incl. verzendkosten)
Levertijd: binnen 2 werkdagen verzonden

Jij spreekt direct vanuit en tot mijn ziel in een taal zo beeldend, voelend, geurend, kleurend, ontroerend, vertederend, zacht en krachtig liefdevol.
Nicole Recourt
Deze man schrijft verhaaltjes waar je hart van gaat zingen.
Helma van der Kuilen
Je brengt iets tot leven wat sprankelt en tintelt. Wat recht tot het hart spreekt.
Linda Rood
Zijn schrijven, zó genieten en altijd liefdeslichtjes dragend, fladderend in de wind…
Mieke Dado
Simon Slijkhuis schrijft zó mooi! ècht een cadeautje voor jezelf of voor iemand die je graag de weg naar binnen wilt laten ontdekken...
Maaike Wiersma